Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

Despre mine


De-a lungul timpului am ajutat clientii prin exercitii de yoga taoista, antrenament autogen, cat si prin consultatii hipnotice  sa-si redobandeasca vitalitatea si sa performeze in domeniul profesional, utilizand mai bine resursele personale, sporindu-si capacitatea de-a lua decizii mai bune si eficiente si de a-si folosi mintea intr-un mod integral.
Am obtinut rezultate in domeniul comunicarii interpersonale reusind sa redau clientilor  increderea in a-si folosi mai bine capacitatilor  interioare,  regasindu-si echilibrul interior  printr-o  mai buna acceptare de sine.
In practica mea de lucru cu clientii se regasesc urmatoarele discipline:  sistemul Yogoda,  yoga nidra, exercitii taoiste, antrenamentul  autogen,  autoprogramarea resurselor , cat si consultatii de hipnoza pe diverse teme cum ar fi: longevitatea, dezvoltarea si optimizarea  performantelor sportive, renuntarea la fumat, depasirea autosabotajului si a stimei de sine scazuta, programarea alimentelor sanatoase. 
O alta tehnica apreciata pe care am aplicat-o este vizualizarea creatoare, pe care o utilizez pentru orice persoana care doreste sa-si  amelioreze considerabil concentrarea, intuitia, performantele intelectuale si creativitatea.

Formarea mea profesionala prin intermediul cursurilor:
 • Hipnoza si autohipnoza – trainer Andrei Loiso
 • Theta Healing (3 module: Incepatori, Avansati si Trezirea ADN-ului) – trainer Georgeta Sultan
 • Metoda Silva (3 module: Baza, Ultramind si Love Mind) – trainer Rajko Kuzmanovic
 • NLP – trainer Cristian Radulescu
 • Tao Healing – practicant NIVELUL 1 Cosmic Chi Kung -trainer Mantak Chia
 • Vedere intuitiva - modulul 1-trainer Cristina Chitac
 • Reabilitolog psiho-informational – prof. Albert Ignatenko
 • Terapia subliminala- Trainer Eugen Popa
 • Consultant Hipnotist-Trainer Vasile Hategan
 • Jurnalist
Tudor Cornel Iosub
instructor Yoga-
Consultant hipnotist -(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
reabilitolog-psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)

Un comentariu:

 1. Astazi am descoperit acest blog si sunt foarte incantata. Articolele tale sunt balsam pentru sufletul meu si, in acelasi timp, tema de casa pentru minte! Am gasit multe exercitii si meditatii de pus in practica.
  Il rog pe Dumnezeu sa iti daruiasca acea rasplata divina care se ofera sufletelor care pe pamant isi fac misiunea cu varf si indesat!

  RăspundețiȘtergere